Rondleiding door de Grote Kerk

Bezoekers van de Grote of St.-Bavokerk kunnen zelf hun weg zoeken in het kerkgebouw aan de hand van een kleine brochure waarin de belangrijkste elementen van de (bouw)geschiedenis en bezienswaardigheden zijn opgenomen.

Rondleiding Bavokerk

In de kerk

Een andere mogelijkheid om kennis te nemen van alles wat met dGrote of St.-Bavokerk te maken heeft, is een rondleiding. De rondleiders brengen u langs de mooiste en meest interessante objecten van de kerk en wijzen u op saillante details. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

De kerkrondleiding duurt ongeveer een uur en kost € 7,00 (inclusief toegang tot de kerk). Elke zaterdag is er een reguliere rondleiding om 14.00 uur. Tussen 15 mei en 1 oktober is er een extra rondleiding om 14:30 uur. Reserveren voor deze kerkrondleidingen op zaterdag is niet nodig.

Wilt u een individuele rondleiding door de week, dan kunt u deze aanvragen via onderstaand formulier. Een dergelijke rondleiding kost € 6,00 per persoon, met een minimum van € 50,00.

Houd rekening met minimaal vijf werkdagen tussen aanvraag en toewijzing of afwijzing van een rondleiding.

De rondleidingen kunnen plaatsvinden tijdens de gebruikelijke openingstijden van de kerk: maandag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Tijdens bijzondere evenementen is het niet altijd mogelijk rondleidingen te organiseren.

Rondleiding aanvragen

Ik wil een rondleiding door de Grote of St.-Bavokerk van Haarlem aanvragen.

* verplicht veld
Voorkeur 1: Gewenste datum en tijd, beide invullen.
:
Voorkeur 2: Gewenste datum en tijd, beide invullen of leeg laten.
:
Voorkeur 3: Gewenste datum en tijd, beide invullen of leeg laten.
: