Canto Ostinato voor orgel en vrouwenstemmen

Op zondagavond 3 oktober (de kerk is open vanaf 19.00 uur – aanvang concert 19.30 uur) treedt op de wereldberoemde zanggroep Wishful Singing met begeleiding van Aart Bergwerff op het Müller-orgel, dat wel in de steigers staat, maar nog goed bespeelbaar is.

(De uitvoering in Amsterdam is inmiddels uitverkocht.)

Concert Wishful Singing

Wishful Singing is u misschien bekend van het televisieprogramma  “Podium Witteman” dat op de vroege zondagavonden wordt uitgezonden.
Verder is de groep,  bestaande uit vijf zangeressen bekend van hun Gregoriaanse zang, in samenwerking met Herman Finkers. Ze hebben met hem in de coronatijd een online cursus Gregoriaans zingen ontwikkeld die erg succesvol is.

Aart Bergwerff | homeMaar deze avond zingen ze Canto Ostinato van Simeon ten Holt, met begeleiding van Aart Bergwerff op het Müller-orgel. Hetzelfde concert dat zij  diezelfde middag in Amsterdam geven is al geruime tijd uitverkocht.

Kaartjes zijn vanaf 15 augustus te koop via deze site bavovrienden.nl voor € 15 pp; leden krijgen 10% korting en betalen € 13,50 pp, plus € 1 transactiekosten per bestelling.

Klik hier om kaartjes voor de Bavo te bestellen.

Coronatoegangsbewijs.

De Rijksoverheid verplicht dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) tonen. Er hoeft dan in het gebouw geen afstand gehouden te worden.

Neem naast het coronatoegangsbewijs ook een geldig legitimatiebewijs mee. Na de controles hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te houden.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/10/2021
19:30 - 21:00

Locatie
Grote of St.-Bavokerk (ingang Grote Markt)

Categorieën


Print dit artikel Print dit artikel